Три "корисні" рослинні олії, які негативно впливають на організм

Три "корисні" рослинні олії, які негативно впливають на організм
Ми звикли до думки, що найбільше шкоди нашому організму завдає саме тваринний жир, а рослинний вважається корисним, однак фахівці провели дослідження, результати якого здивують багатьох любителів оливкового та кокосового масел.

Отже, за словами дослідників, оливкова олія є не тільки корисним продуктом, але і може нашкодити. Експерти нагадують, не слід забувати, що це висококалорійний продукт з вираженим жовчогінним ефектом, тому вживати його слід у невеликій кількості.

До складу кокосового масла входить велика кількість насичених жирних кислот. Але вони відрізняються від насичених жирів тваринного походження, які закупорюють артерії. Проте, вчені рекомендують людям з високими показниками рівня холестерину в крові утримуватися від вживання кокосового масла - його краще всього використовувати у косметичних цілях.

Всі ми знаємо про те, що пальмова олія шкідлива, однак мало хто дійсно дивиться на етикетки продуктів. Це масло погано переробляється і виводиться з організму людини. Його залишки засмічують судини. До того ж воно містить канцерогени і особливо шкідливе для дітей.
Источник: http://zdorovia.com.ua 

Читайте также: