Які продукти очищають судини?

Які продукти очищають судини?

Деякі зміни вашого раціону можуть допомогти вам захистити себе і знизити загрозу виникнення захворювань. Детальніше читайте у "Країні Здоров'я".

1. Лосось
Лосось розглядається як найбільш вигідне харчування для здоров'я серця. Він складається з безлічі корисних жирних кислот, які природним чином присутні в рибі. Вони мають здатність знижувати рівень холестерину.

Тунець, макрель, оселедець і деякі інші види риби повинні бути присутніми у вашому раціоні. Переконайтеся, що завжди купуєте органічну рибу.

2. Апельсиновий сік
Чистий апельсиновий сік насичений антиоксидантами, які можуть підтримувати здоров'я кровоносних судин. Крім того, він може допомогти вам зменшити гіпертонію.

Випиваючи 2 склянки свіжого апельсинового соку на щоденній основі, ви отримаєте рекомендовану в день дозу вітаміну С, таким чином, насичуючи організм вітамінами і мінералами, які будуть надавати сприятливий вплив на Ваше здоров'я.

3. Кава
Багато досліджень довели, що вживання 2-4 чашок кави в день знижує ризик серцево-судинних захворювань на 20%. Проте надмірне вживання кави може бути небезпечним для вашого шлунка.

4. Горіхи
Вони містять багато корисних жирів, в тому числі омега-3 жири і ненасичені жири. Вони виключно ефективні для контролю рівня холестерину в крові, і мають можливість поліпшити пам'ять і здоров'я суглобів. Одна жменя мигдалю і волоських горіхів в день і ви побачите їх переваги!

5. Хурма
Вона має багатий зміст клітковини і стеринів, які можуть звести до мінімуму рівень холестерину. Її солодкий смак є фактором того, що вони називаються «божественними плодами». Ви можете додавати цей фрукт в салати або каші.

6. Куркума
Куркумін, активна речовина в куркумі. може запропонувати багато переваг. Це допоможе вам зменшити набряк тканин і запобігти гіперактивному накопиченню жиру. Ви можете використовувати куркуму, як доповнення до різних страв, або додавати її в чай.

7. Зелений чай
Він має потужний заспокійливим і стимулюючі властивості. Це пов'язано з тим, що зелений чай складається з катехіна, ефективного антиоксиданту, який може підтримувати обмін речовин, і зменшувати всмоктування холестерину. Для того, щоб отримати оптимальні переваги, пийте 1-2 чашки зеленого чаю в день.


Читайте также: