Зміцнити імунітет допоможе хурма

Зміцнити імунітет допоможе хурма

Сезон ягоди припадає на період з вересня по грудень, досягаючи піку врожаю в листопаді.

Вибирайте пухкий, блискучий плід з гладкою шкірою. Без тріщин, плям і бочків; листя не повинні бути яскраво-зеленими. М'яку хурму варто з'їсти в той же день, а жорсткій потрібно дати дозріти. Замість холодильника покладіть її в паперовий пакет разом з яблуком або бананом. 

Що відбувається з тілом, коли ви смакуєте хурмою?

Імунітет стає міцнішим
З приходом осені слово «імунітет» зустрічається в кожній третій публікації. Підвищити його допомагає вітамін С, який знаходиться в хурмі. Рекомендуємо хурму, як антивірусну профілактику.

Процеси старіння уповільнюються
Фрукт багатий на антиоксиданти катехіни, які не дозволяють клітинам руйнуватися під дією вільних радикалів. Зазвичай їх високий вміст приписують зеленому і білому чаю. Саме катехіни надають хурмі терпкий смак, але, завдяки цьому, добре захищають ясна.

Покращується травлення
Відома умова гарної роботи кишечника - наявність в раціоні достатньої кількості харчових волокон. І хурма в цьому рекордсменка. На 100 грамів припадає близько 3,6 грамів харчових волокон або близько 10% від добової норми. Сприяє здоровому метаболізму і місцева фолієва кислота в дуеті з вітаміном В6.

Джерело: http://zdorovia.com.ua з посыланням на http://elle.ua/


Читайте также: