Червоне вино знижує рівень цукру у крові

Червоне вино знижує рівень цукру у крові

Вчені з Маастрихтського університету з'ясували, що ресвератрол, що міститься в шкірці і кісточках червоного винограду, покращує метаболізм у чоловіків, які страждають ожирінням.  

Червоне вино хоч і не допомагає скинути зайву вагу, воно знижує рівень цукру в крові, допомагає нормалізувати тиск і скорочує кількість жиру в печінці. 

За своїм впливом на організм речовини, що містяться у вині, нагадують низькокалорійну дієту.  

Протягом 30 днів 11 добровольців із зайвою вагою брали харчову добавку, що містить 150 міліграмів транс-ресвератрола 99-процентної чистоти. Експерти фіксували, скільки енергії витрачають добровольці, скільки жирів відкладається і скільки спалюється організмом. Було встановлено, що ресвератрол допомагає поліпшити метаболізм і такі показники, як кров і тиск.

Источник: http://zdorovia.com.ua 


Читайте также: