3 натуральні жироспалювальні продукти

3 натуральні жироспалювальні продукти

Для того, щоб очистити організм зовсім не обов'язково купляти спеціальні добавки, можна скористатися природніми інгредієнтами. "Країна здоров'я" розповість про натуральні жироспалювальні продукти.

Лимонна вода

Всім відомо, що в лимонах міститься вітамін С в дуже великій кількості, саме він допомагає боротися організму з жировими відкладеннями. Крім того, мікроелементи, що містяться в цьому цитрусовому фрукті зменшують апетит і сприяють прискоренню метаболізму. Саме тому важливо пити лимонну воду під час схуднення. 

Імбир

Корінь цієї рослини визнаний ефективним спалювачем жиру. Речовини, які містяться в імбирному соці, сприятливо впливають на роботу системи травлення, прискорюють обмінні процеси і розщеплюють жирові клітини.

Червоне вино

Один келих червоного вина (не більше 200 мл), випитий перед вечерею, знизить апетит вдвічі і допоможе калоріям правильно засвоюватися. До того ж, в червоному сухому вині міститься спеціальна органічна сполука, яка прискорює метаболізм, при цьому сповільнюючи процеси старіння. Але, якщо пити вино у необмежених кількостях то ефект буде протилежним.


Читайте также: