Тука: "Ще раз звертаюсь до станичан: ніякої "зради" не буде!"

Тука: "Ще раз звертаюсь до станичан: ніякої "зради" не буде!"

Колишній губернатор Луганщини, а нині - заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука — про обстріли, "зраду" та спекуляції.

Ось, що пише сьогодні Тука на своїй сторінці у "Фейсбуці":

"Гидко спостерігати, як деякі діячі намагаються робити "політику" відвертою спекуляцією. До того ж, коли ця спекуляція відбувається навколо таких болісних і чутливих питань, як війна і мир.
Не встиг Євген Марчук повідомити про досягнуті домовленості щодо розведення військ на трьох ділянках, як, штовхаючись ліктями, на ТВ побігли різного роду коментатори, волаючи "ЗРАДА"!!!
Одні розповідають про збільшення "сірої зони", другі - про "одностороннє відведення", треті - про необхідність зміни складу делегації, аби долучити військових.
Зараз, коли цей, дуже непростий процес, почався, ці балакуни-спекулянти почали розповідати про те, що, саме завдяки тому тиску, який вони вчинили на центральну владу, "зради" не сталось.
Гидко.
Ранком розмовляв з нашими щодо Золотого та Станиці Луганської.
Отже.
Золоте.
В Золотому спокійно, обстрілів не було. Відведення відбулось чітко на відстань, яка обумовлена координатами, визначеними на картах - на 15 метрів! Прикордонники, фіскали, МНС-ники та працівники МВС працюють в звичному режимі. КПВВ, нажаль, ще не працює - немає позитивного рішення з протилежної сторони.
Станиця Луганська.
Відведення має розпочатись сьогодні. Мова іде про перенесення (згідно карт) одного спостережного пункту з нашого боку і опорного пункту з боку терористів. Ситуація в Станиці спокійна, обстрілів не було. Чи відбудеться реалізація - побачимо. Ми - готові. Чи дотримається домовленостей протилежна сторона - час покаже.
Ще раз звертаюсь до станичан: ніякої "зради" не буде! Не треба хвилюватись і піддаватись спекулятивним заявам!"

Читайте также:
Касьянов — об отводе сторон на Донбассе: "Добрые люди в восторге хлопают в ладоши. А вы с ужасом ожидаете ночи"
Кина не будет: у Станицы Луганской сегодня не станут разводить войска


Читайте также: