Жебривский нагрянул в "серую зону"

Жебривский нагрянул в "серую зону"

Сегодня, 13 марта, губернатор Донетчины Павел Жебривский побывал в населенных пунктах, расположенных на линии разграничения. И поделился впечатлениями.

Вот, что написал глава ОГА на своей страничке в "Фейсбуке":

"Регулярно виїжджаю в населені пункти, розташовані на лінії розмежування. Сьогодні відвідав кілька загублених сіл у "сірій зоні" Артемівського району та поблизу Дебальцевого. 
Зустрічався з людьми, намагався підтримати і допомогти з вирішенням найбільш наболілих незручностей. 
У першу чергу звертаються з побутовими питаннями. Це прохання організувати транспортне сполучення з цивілізацією, доставку продуктів. На другому місці відновлення енерго- та водопостачання. Це ті звичні зручності, що були зруйновані під час бойових дій. 
По кожному напрямку мною дані доручення, будемо працювати. У смт Зайцеве, що територіально поки підпорядковане Горлівській міськраді, до кінця наступного тижня відновимо подачу води. Чимало питань вимагають погодження з військовими, оскільки вимірюються критеріями безпеки.
Та насправді кожна така зустріч закінчується єдиним зверненням: ми хочемо миру. Нечисленні мешканці прифронтових сіл часто роздратовані, мають багато претензій. Вони не хочуть розбиратися, хто і куди стріляє. Просто хочуть спокійно жити і працювати".


Читайте также: