Бронемобили КрАЗ "SHREK" и "SPARTAN" поразили мариупольских ребят

Бронемобили КрАЗ "SHREK" и "SPARTAN" поразили мариупольских ребят

День відкритих дверей пройшов у військовій частині 3057 (Нагвардія) Маріуполя.

Як повідомляє молодший лейтенант Марина Макарова, учні з чотирьох центрів дитячо-юнацького мистецтва міста Маріуполя ознайомились з побутом, службою, військовою технікою та зброєю гвардійців.
Екскурсія розпочалася з розповіді про створення та бойовий шлях частини. Прослухавши історію частини, підлітки перейшли до огляду сучасних зразків зброї та техніки, котрі знаходиться на озброєнні в Національній гвардії України. Військова техніка використовується як під час повсякденної діяльності, так і на тренуваннях, навчаннях та безпосередньо в зоні проведення АТО. Безсумнівно, найбільш екзотичними для школярів являлись бронеавтомобілі виробництва КрАЗ "SHREK" та "SPARTAN". Тож ніхто із присутніх не пропустив нагоду особисто забратись всередину бойової машини та сфотографуватись на її фоні. Ця техніка викликала великий інтерес та багато запитань від школярів, на які відповідали наші військові фахівці.
Усім відвідувачам дуже сподобалася екскурсія у маріупольський полк Національної гвардії і школярі пообіцяли завітати у гості ще, а деякі виявили бажання по досягненню призовного віку проходити військову службу за контрактом.


Читайте также: