Чергова підлість з боку бойовиків

Чергова підлість з боку бойовиків

Сьогодні, 23 квітня, окупанти Донбасу обстрілами зірвали роботи по відновлення газопроводу високого тиску "Мар’їнка-Красногорівка".

Ось що розповідає голова Мар'їнської районноївійськово-цивільної адміністрації Володимир Мороз:

"Сьогодні на місці відновлення газопроводу високого тиску "Мар’їнка-Красногорівка" вдалося прорити траншею довжиною 38 м.
Працівники газової служби працювали сьогодні не повний день, так як почалися обстріли. Зав’язався бій, який тривав півтори години, тому довелося виводити техніку та всіх працівників з місця проведення ремонту. Ніхто з працівників не постраждав, техніка також в робочому стані.
Але на цьому ремонтно-відновлювальні роботи не закінчуються. Як тільки будуть забезпечені безпечні умови, фахівці газової служби знов будуть намагатися приступити до роботи".

А ось що повідомили представники CIMIC (Цивільно-військове співробітництво - CIMIC - Civil-Military Cooperation) групи "Курахове" ОТУ Маріуполь:

"В черговий раз проросійські бойовики довели, що людяність – це не про них!
Сьогодні, незважаючи на домовленість про не відкриття вогню та гарантії безпеки, ворожою стороною з усіх видів стрілецької зброї та гранатометів були обстріли позицій ЗСУ, в районі яких проводились ремонтні роботи бригадою “ДонецькОблГаз” по відновленню газопостачання н.п. Марїнка та Красногорівка. Вогонь не припинявся протягом півтори години, незважаючи на гарантії протилежної сторони.
Координаційні дії по евакуації цивільних працівників та техніки здійснювалися офіцерами групи ЦВС “Курахове” під щільним вогнем бойовиків.
Під час проведення робіт, у відповідності до гарантій, наші підрозділи не здійснили жодного пострілу в районі проведення робіт.
Завдяки злагодженим діям наших офіцерів цивільні працівники та техніка були евакуйовані в безпечний район, ремонтні роботи призупинені".


Читайте также: