"Океан Ельзи" у Маріуполі: голова поліції Донеччині просить підтримки

"Океан Ельзи" у Маріуполі: голова поліції Донеччині просить підтримки

Голова поліції Донеччини В'ячеслав Аброськін сьогодня, 14 травня, зробив звернувся щодо приїзду до Маріуполя Святослава Вакарчука та його "Океану Ельзи" (концерт пройде 17 травня).

Ось, що пише генерал на своїй сторінці у "Фейсбуці":

"Коли настане день, закінчиться війна..." За декілька днів ці довгоочікувані слова почують тисячі маріупольців та гостей міста від улюбленого співака Святослава Вакарчука. Маріуполь дочекався "Океан Ельзи".
В вересні 2015 році головною умовою проведення концерту організатори висунули безпеку відвідувачів концерту. Це велика відповідальність - взяти на себе зобов’язання забезпечити безпеку під час подібного заходу. І доволі ризикована справа. По-перше, за декілька десятків кілометрів від міста постійні обстріли наших позицій терористичним угрупуванням "ДНР". По-друге, область захлестнула хвиля незаконної зброї, боєприпасів та вибухових речовин. Щодня робимо вилучення. І по-третє, подібних заходів за останні два роки в зоні АТО ще не проводилось. Але… силами поліції Донеччини спільно з підрозділами Нацгвардіі виконати це можливо.
Задля цього вже проводяться необхідні спецзаходи. Всі дії правоохоронців координуються оперативним штабом на базі обласного главку поліції.
Прошу підтримки громадян та з порозумінням ставитися до посилених заходів безпеки. Кожен співробітник поліції Донеччини зробить все задля того, щоб свято відбулось.
Два тижні травневих свят минули і щодня ми несли службу в посиленному режимі, як кажуть працювали з надривом. Дуже насичений місяць на події. Сьогодні, в Слов'янську і Краматорську, на вулиці виходить нова патрульна поліція. Потім знов посилений режим несення служби. Декілька днів роботи в звичайному режимі і 31 травня - запуск нової патрульної поліції в Маріуполі. Мені пишуть дружини моїх співробітників "коли вже діти побачать татка", відповідаю "після 17 травня". І дякую за розуміння.
Впевнений, ми впораємось з усіма складнощами та "все буде добре".


Читайте также: