Що сьогодні Порошенко відкрив у Святогірську

Що сьогодні Порошенко відкрив у Святогірську

Сьогодні, 14 травня, у Святогірську президент України Петро Порошенко і очільник Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський взяли участь у відкритті після капітального ремонту школи-інтернату в "Смарагдовому містечку".
Керівництво діяльністю і комплектування санаторно-оздоровчим центром соціальної реабілітації здійснює департамент освіти і науки Донецької облдержадміністрації.
Приміщення нової школи має оптимальні санітарно-гігієнічні умови для навчання дітей, предметні кабінети, обладнані сучасною технікою. У навчальному закладі створені цифрові лабораторії для занять фізикою, хімією, біологію, а також лінгафонний кабінет. Наразі в школі-інтернаті отримують освіту 191 учень.
Протягом останніх років діти навчалися у пристосованому приміщенні, яке не забезпечувало у повній мірі якісну освіту. Навчання проводилося у дві зміни, була відсутня спортивна зала.
"Смарагдове містечко" має дошкільне відділення, загальноосвітню школу I–III ступенів, 4 спальні корпуси, відділення медичної реабілітації, картодром, відкритий плавальний басейн, літні спортивні майданчики, та концертний майданчик. Протягом кожної з 15 змін в центрі соціальної реабілітації можуть відпочити 260 дітей.


Читайте также: