Дуже важливі новини для переселенців

Дуже важливі новини для переселенців

На офіційній сторінці Ощадбанку з’явилося роз’яснення що до дій всіх категорій внутрішньо переміщених осіб, які отримують призначені державою виплати.

Ось що повідомляє Ощадбанка:

"На виконання вимог чинного законодавства України починаючи з 1 липня 2016 року виплата пенсій, усіх видів соціальної допомоги та компенсацій, довічних державних стипендій, що призначені державою внутрішньо переміщеним особам, буде здійснюватись виключно через рахунки та мережу установ і пристроїв Ощадбанку.

У зв’язку з цим Ощадбанк пропонує внутрішньо переміщеним особам, які раніше отримували виплати через інші банки, для переходу на обслуговування до Ощадбанку ОДИН раз завітати до установи банку:

Крок 1. Для зручності зареєструватись у Контакт-центрі та/або звернутись до установи Ощадбанку за місцем фактичного проживання.

Крок 2. Надати до Ощадбанку наступні документи:

- паспорт;

- довідку про присвоєння ідентифікаційного номера;

- пенсійне посвідчення / довідку про отримання пенсії;

- довідку про взяття на облік особи, яка переміщується.

Крок 3. Укласти з Ощадбанком договір та отримати відповідну платіжну картку.

Додатково до уваги всіх внутрішньо переміщених осіб, що отримують пенсії.

Одержувачів пенсії, які є внутрішньо переміщеними особами, Ощадбанк чекатиме з 1 серпня 2016 р. для видачі та обміну існуючих платіжних карток на платіжні картки, які одночасно є електронним пенсійним посвідченням. Пізніше Ощадбанк ознайомить кожного одержувача пенсії більш детально з кроками, які необхідно буде здійснити для отримання та обміну існуючих платіжних карток на електронні пенсійні посвідчення.

Запевняємо, що Ощадбанк докладе максимум зусиль для вашого оперативного та якісного обслуговування".


Читайте также: