Губернатор Донеччини про затримання хабарників на КПВВ: "Це - тільки початок"

Губернатор Донеччини про затримання хабарників на КПВВ: "Це - тільки початок"

Губернатор Донеччини Павло Жебрівський прокоментував гучне затримання прикордонників-хабарників, які зробили "білети" по 200 гривень на лінї розмежування у Бахмутському районі.

Ось, що пише губернатор:

"Корупцію можна порівняти з паразитом, який здатен проникати в будь-який організм і руйнувати його зсередини. Під час останнього візиту голови Прикордонної служби України Віктора Назаренка на Донеччину достатньо довго обговорювали з ним ситуацію на КПВВ. Інформація про корупційні прояви надходила різна, потребувала вивчення і реакції. Остання не забарилась. Минулої доби прикордонники із залученням інших правоохоронних структур провели операцію "Чисті руки" серед працівників Краматорського загону. Кількох осіб затримано "на гарячому". І це тільки початок - вивчається причетність до корупційних схем інших службовців. Переконаний, що робота в цьому напрямку триватиме і на інших контрольно-пропускних пунктах області.
Від імені Донецької облдержадміністрації висловлюю вдячність керівництву Держприкордонслужби та підлеглим, які на місці ініціювали перевірку і сьогодні демонструють приклад честі та патріотизму".


Читайте также: