Новини з війни: будинок в Красногорівці розстріляли з танку, а в горлівські морги приїхало 12 убитих сепарів

Будинок в Красногорівці, в який влучив снаряд танку.

Свіжими новинами з фронту поділилася Дар'я Бура (проект "Повернись живим").

Ось, що повідомила Дар'я:

"Красногорівку обстріляли з танку. Бойовики цілили не по військовим, а по цивільним будинкам. Влучили у 5-поверхівку на околиці міста. Снаряд танку пошкодив кілька квартир. Постраждала місцева жителька. Ймовірно, кажуть військові, стріляли з шахти Трудівської, що в Донецьку. По самим військовим до першої ночі били зі стрілецької зброї, РПГ і БМП.
Під Мар’їнкою наша розвідка повідомляє про скупчення техніки ворога.
В одному з районів Зайцевого вже другу ніч насторожлива відносна тиша. До цього ночами там тривали 5-годинні бої. На іншій околиці села, між Зайцевим і Майорськом, протягом півгодини противник спробував обстріляти наші позиції з БМП. Але їх охолодила відповідь наших військових. Почувши мотори наших БМП, ворог притих.
За даними горлівських партизан, протягом 3 днів в морги міста приїхало 12 убитих сепарів. Ще близько 20 з пораненнями в лікарнях.
На Світлодарській дузі кілька ночей ворог посилив обстріли. Вночі вздовж всієї дуги били зі 122 мм мінометів та з самохідних артустановок. Наші військові пов’язують це з ротацією, яка відбувається у росіян. Новачки пристрілюються по нашим і промацують слабкі місця. До того ж, у них вистачає і снарядів і техніки для цього.
В Авдіївці під обстрілами, як завжди, промислова зона. Понад 50 мін 82 мм калібру і понад 25 – 120мм прилетіли на наші позиції. Вдень на промзоні не припинялася стрілкотня.
В Опитному і на шахті "Бутівка" минула ніч пройшла відносно спокійно. Військові кажуть, що така тиша насторожує. Вони очікують наступних дій противника.
Притихли росіяни і на Маріупольському напрямку. Вночі не обійшлося без стрілкотні, але вдень спокійно".


Читайте также: