За два дні на Донбасі загинуло 5, поранено 9 окупантів

За два дні на Донбасі загинуло 5, поранено 9 окупантів

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило, що зафіксовано чергові втрати особового складу з’єднань та частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ .

По інформації ГУР, 17 червня до лікарень №1 та №2 н.п.Макіївка із району н.п.Ясинувата доставлено шестеро поранених військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) та 5 окремої мотострілецької бригади (Макіївка) 1 АК.

А 18 червня (тобто — сьогодні) стало відомо, що загинуло п’ятеро та поранено троє військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) та 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК, а також 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК.

"З метою приховання випадку загибелі прапорщика КЛІПНОГО Ігоря Анатолійовича, 14.06.70 р.н., командуванням 3 омсбр прийнято рішення про звільнення даного військовослужбовця з військової частини “попереднім числом”, а також оформлення його як цивільну особу у лікарні н.п.Горлівка", - повідомляють розвідники.


Читайте также: