21 червня в зоні АТО: 28 обстрілів, гатила навіть важка артилерія

21 червня в зоні АТО: 28 обстрілів, гатила навіть важка артилерія

За минулу добу зафіксовано 28 випадків відкриття вогню: по 13 обстрілів на Донецькому та Маріупольському напрямках та 2 - на Луганському. Це меньше, ніж будь коли в червні. Але ворог продовжує бити з важкої арти...

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, на Донецькому напрямку наші укріплення неподалік Авдіївки та шахти Путилівська (Бутівка) супротивник обстрілював використовуючи великокаліберні кулемети, гранатомети та міномети калібру 82 мм, а близько 22.00 до обстрілів позицій поруч Авдіївки долучив ще й важку артилерію калібру 152 мм. По українських захисниках у районі Верхньоторецького та Луганського незаконні збройні формування вели вогонь з автоматичних гранатометів, а по позиціях неподалік Троїцького – з мінометів різних калібрів. З самохідних артустановок калібру 122 мм російські окупанти гатили по укріпленнях наших бійців неподалік Майорська та Миколаївки другої.
На Маріупольському напрямку ворог обстрілював позиції сил АТО зі стрілецької зброї поблизу Красногорівки, Мар’їнки та Гнутового, а поруч Новотроїцького, Водяного, Талаківки та Тарамчука – з гранатометів різних систем. У районі Красногорівки та Мар’їнки активно діяли снайпери.
На Луганщині з кулеметів великого калібру, БМП та гранатометів російські окупанти вели вогонь по позиціях поруч Новозванівки.
За минулу добу вздовж лінії розмежування також зафіксовано проліт трьох БПЛА.