В зоні АТО все дуже погано - майже 70 обстрілів

В зоні АТО все дуже погано - майже 70 обстрілів

2 липня ситуація в районі проведення АТО загострилася. Російські окупаційні війська 69 разів відкривали вогонь по позиціях підрозділів сил АТО.

Як повідомив сьогодні вранці речник прес-центру Антитерористичної операції майор Олег Сушинський, на Луганщині була відносна тиша. А ось Донеччині не позаздриш...

Найбільше, – 38 випадків застосування зброї ворогом зафіксовано на Маріупольському напрямку. Зокрема, поблизу Водяного супротивник вів вогонь із забороненої Мінськими домовленостями 122 мм артилерії. Під обстріли 120 мм мінометів потрапили наші опорні пункти у Талаківці, Березовому та Красногорівці. Крім цього, ворожі безпілотники вели повітряну розвідку неподалік Широкиного, Павлополя, Новотроїцького.

Неспокійною ситуація залишається й на Донецькому напрямку. Російські окупанти з артилерії калібру 122 мм та 120 мм мінометів били по наших військах у Луганському. Також, з мінометів, великокаліберних кулеметів та гранатометів ворог обстріляв українських воїнів у Новоселівці Другій, а під Зайцевим вів вогонь з БМП, гранатометів та стрілецької зброї.


Читайте также: