Донбаські бойовики ріжуть та стрілють один одного

Донбаські бойовики ріжуть та стрілють один одного

Представники Головного управління розвідки Міністерства оборони України, які раніше повідомили про значні втраті окупантів Донбасу, запевняють, що, з огляду на проблеми із комплектуванням особовим складом (у т.ч. покриття некомплекту за рахунок рецидивістів та осіб із числа соціально-неблагополучних категорій), залишається на низькому рівні морально психологічний стан військовослужбовців 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ.

За інформацією ГУР, 19 липня ц.р.:
- у ході внутрішньої суперечки під час розподілу виручки від продажу на металобрухт огорожі дитячого оздоровчого табору, отримав важкі ножові поранення та невдовзі помер механік-водій бойової машини піхоти 1 мотострілецької роти зі складу 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК ЗС РФ ВЕРОВСЬКИЙ Анатолій Юрійович (24.01.1987р.н.);
- відмовився від спільних дій з 2 мотострілецькою ротою зі складу 11 мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК ЗС РФ, переважна більшість особового складу якої перебувала у стані сильного наркотичного сп’яніння, підрозділ зі складу 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК ЗС РФ, що прибув на посилення передових позицій. Побоювання новоприбулих російських військовослужбовців викликала хаотична стрілянина у т.ч. по позиціях власних сил з боку очманілих від наркотичного дурману “братів по зброї”.

Читайте также: 

В рядах донбасских оккупантов - паника

Анализ обстрелов в зоне АТО: данные ИС

В ответ на угрозы Украины ввести военное положение, оккупанты Донбасса устроили безумные обстрелы

Из-за обострения ситуации на Донбассе в Украине возможно введение военного положения

Тымчук рассказал, почему Киев задумался о введении военного положения

Донбасский фронт: цинизм оккупантов и украинских депутатов, мощнейшие обстрелы, ужасные потери

Переброска и перегруппировка в зоне АТО: откуда ждать удара