Де на Донбасі відбувається посилення окупантів

Де на Донбасі відбувається посилення окупантів

Головне управління розвідки Міністерства оборони України, яке раніше повідомило про бунт окупантів Донбасу та про розвіддіяльність ворога, також розповіло про те, як противник підтримує боєготовність військ.


Ось, що повідомляє ГУР:

"Противник проводить ротацію і посилення передових підрозділів, здійснює поповнення боєприпасів, переміщення озброєння та військової техніки і удосконалення інженерного обладнання позицій на напрямках:

Новоайдарський. З н.п.Красний Луч у напрямку н.п.Луганськ переміщено два мотострілецькі взводи 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ та шість вантажних автомобілів з боєприпасами;
Донецький. Через н.п.Шахтарськ переміщено у напрямку: н.п.Донецьк; н.п. Єнакієве – гаубичну самохідну артилерійську батарею, мотострілецький взвод та два вантажні автомобілі з боєприпасами і два зенітні ракетні комплекси “Стрела-10”;
Слов’янський. У районах н.п.Нижнє Лозове, Веселогорівка триває дообладнання проводовим зв’язком передових позицій 7 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ.
Зафіксовано чергові факти постачання паливно-мастильних матеріалів з території РФ.
22 липня ц.р. до н.п.Іловайськ прибув залізничний ешелон з 46 цистернами дизельного палива (2300 тонн)".


Читайте также: