Зона АТО: міни впали на дорогу

Зона АТО: міни впали на дорогу

Вчора, 9 серпня, спостережна група української сторони СЦКК зафіксувала місця розривів 82-мм мін, які напередодні пошкодили асфальтове покриття та відбійники дороги, що зв’язує Попасну та Первомайськ. Слід відзначити, що це єдина дорога із покращеним покриттям у цьому районі і має регіональне значення для автомобільного сполучення.

"Цього разу бойовики незаконних збройних формувань вели стрільбу з напрямку населеного пункту Калинове у напрямку Попасної. Проте, залишається незрозумілим, яке завдання вони виконували: або хотіли завдати шкоди околицям Попасної (неразрохували відстань і міни не долетіли до цілі), або цілеспрямовано гатили по цій дорозі, щоб зруйнувати важливий об’єкт місцевої інфраструктури.
Разом з тим, факт використання забороненої Мінськими домовленостями зброї та порушення режиму припинення вогню з боку НЗФ псевдореспублік задокументований як військовослужбовцями української сторони СЦКК, так і представниками СММ ОБСЄ", - повідомляє прес-офіцер української сторони СЦКК підполковник Вадим БАКАЙ.


Читайте также: