Як поліція "відпрацювала" Бахмут

Як поліція "відпрацювала" Бахмут

У Бахмуті (колишній Артемівськ) під час відпрацювання території міста вилучено наркотики, розкрито крадіжку та складено 19 адміністративних протоколів.

Вчора о 6 ранку на центральній площі Бахмута вишукувались місцеві поліцейські, які були задіяні у відпрацюванні міста. Такі оперативно-профілактичні дії проводились з метою забезпечення охорони публічної безпеки і порядку та безпеки громадян на території Донецької області.

Виявлення та припинення діяльності організованих груп і злочинних організацій, попередження вчинення тяжких і особливо тяжких злочинів їх учасниками, недопущення фактів екстремізму і сепаратизму, своєчасного реагування на можливі протиправні дії — такі завдання стоять перед правоохоронцями. Цього разу в відпрацюванні Бахмуту було задіяне 28 співробітників відділу поліції.

За декілька годин роботи поліцейськими було перевірено 13 осіб, які знаходяться у розшуку за участь у незаконних збройних формувань. Перевірено 28 раніше засуджених осіб за місцем їх мешкання, та 34 автомобіля за базою "Угон".

По вул. Маріупольській було зупинено а/м ВАЗ 21099 під керуванням місцевого мешканця 1988 року народження, у якого в автівці виявлено речовину рослинного походження з характерним запахом коноплі.

Співробітниками кримінальної поліції був встановлений громадянин 1982 року народження, який скоїв крадіжку двох велосипедів "Стартер" та металевої каністри з гаражу приватного будинку .

Також в ході відпрацювання поліцейськими було складено 19 адміністративних протоколів, щодо порушень в сфері безпеки дорожнього руху, насилля в родині, та порушення громадянами строків реєстрації вогнепальної зброї, повідомляє Бахмутський відділ поліції Донецької області.


Читайте также: