Вогневі нальоти та показова тиша в зоні АТО

Вогневі нальоти та показова тиша в зоні АТО

Головне управління розвідки Міністерства оборони України, яке повідомило про нові втрати окупантів Донбасу, про "чаклунство" в зоні АТО, про 200 тонн смерті та про небезпечні переміщення в зоні АТО, пояснило, чому на деяких ділянках вчора бойовики приникшли...

Ось, що пишуть представинки ГУР:

"На тимчасово окупованих територіях сходу України противником продовжуються обстріли сил АТО, у т.ч. із забороненого Мінськими домовленостями озброєння з метою нанесення максимальних втрат серед особового складу та руйнування оборонних позицій наших військ. Здійснено вогневі нальоти на опорні пункти сил АТО у районах н.п.Авдіївка та н.п.Красногорівка.

У зв’язку з роботою спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ та польоту безпілотного літального апарату Місії, 20 серпня ц.р. на ділянках відповідальності 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ та 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК вводились режим припинення вогню та обмеження пересування озброєння і військової техніки з проведенням додаткових заходів з її маскування".

Читайте также:

Последствия обстрела Донецка: ранен мирный житель, два дома сгорели, два - повреждены

Зона АТО: где на Донецком направлении было горячее всего

Мариупольское направление в огне: 38 обстрелов за сутки

Позиции сил АТО кроют зажигательными минами

Зачем Хуг срочно едет в Донецк?

Тревожный звоночек из зоны АТО

В Марьинке из-за обстрела вспыхнул дом


Читайте также: