Бойовки задумали кривавий "Перший дзвоник"

Бойовки задумали кривавий "Перший дзвоник"

Головне управління розвідки Міністерства оборони України, яке повідомило про чергові втрати окупантів, розповіло також про жахливі наміри бойовиків.

Ось, що повідомляють представники ГУР:

"З огляду на позитивне сприйняття населенням тимчасово окупованих територій сходу України пропозицій української сторони щодо повного припинення вогню з 1 вересня ц.р. у т.ч. з метою безпеки початку нового навчального року, російськими пропагандистами Центру інформаційного протиборства (Новочеркаськ) Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного військового округу підготовлено план системних провокацій “Перше вересня” з метою звинувачення сил АТО у порушенні режиму тиші, Мінських домовленостей та норм міжнародного гуманітарного права.
31 серпня - 1 вересня ц.р., за безпосередньої згоди командувача 1 армійським корпусом (Донецьк) ЗС РФ, за участі російських телевізійних журналістів та військовослужбовців 9 окремого штурмового полку морської піхоти (Новоазовськ) проводяться постановочні зйомки, що передбачають у т.ч. імітацію обстрілів навчальних закладів та шкільних автобусів у районі населених пунктів Безіменне, Красноармійське".

Читайте также:

Российско-украинская война: атаки, обстрелы, переброска

В "ЛНР" пугают придуманными наступлением ВСУ и массовым вводом регулярных войск РФ

Донецький напрямок розстріляли 24 рази
Маріупольский напрямок під вогнем: що та куди прилетіло
"Большая война" на Донбассе: быть или не быть?
Запад Донецка попал под обстрел
Страшные результаты обстрелов Донецка и Ясиноватой: есть погибшие и раненые
Высшая степень готовности: что задумали оккупанты Донбасса?
Донбасский фронт: стало ясно, где может начаться сильнейший "замес"


Читайте также: