Що коїться на КПВВ "Зайцеве" і "Новотроїцьке"

Що коїться на КПВВ "Зайцеве" і "Новотроїцьке"

Представники громадської організації "Фундація.101", які сьогодні моніторять ситуацію на КПВВ "Зайцеве" та "Новотроїцьке", повідомили новини з цих пунктів пропуску.

"Зранку великий наплив піших на КПВВ "Зайцеве" і "Новотроїцьке", на яких сьогодні працюють наші монітори. На "Зайцеве" з контрольованої території стоїть до 250 осіб, з протилежного напрямку - до 150 чоловік. На "Новотроїцьке" трохи більше людей наразі з неконтрольованої території - до 66 піших, тоді як з протилежної сторони - 54 людини.
Стосовно автомобільних черг, то на КПВВ "Зайцеве" зранку стояли близько 160 машин з контрольованої території, однак контроль швидкий, тому до цього часу вдалося знизити кількість машин у черзі до 60 автівок. На КПВВ "Новотроїцьке", навпаки, велике скупчення машин спостерігалося з неконтрольованої території. Зранку тут були відкриті 5 смуг, включно з декількома реверсами, а для руху з контрольованої території працювала лише одна. Вже з 10 години ранку було вирішено закрити додаткові смуги для неконтрольованої території, адже там черги не було взагалі", - повідомляють моніторі "Фундація.101".

Читайте также:
Штурм донбасских пунктов пропуска: резкий рост
Последнее утро лета-2016: что творится на донбасских КПВВ


Читайте также: