Жебрівський: "Давайте відбудовувати Донеччину разом!"

Жебрівський: "Давайте відбудовувати Донеччину разом!"

Керівник Донецької області Павло Жебрівський поздоровив підприємців з професійним святом та закликав брати участь у тендерах через систему ProZorro.

Ось, що пише Жебрівський:

"Вітаю донеччан із Днем підприємця! 
Сьогодні люди, які мають свій бізнес, ведуть свої господарства, повною мірою відображають сутність національної української ідеї – вільні та самостійні, які заробляють собі на життя і дають можливість заробляти іншим, створюючи для них робочі місця. Безумовно, розвиток великих промислових підприємств на Донеччині – це важливо. Але сьогодні для нас особливо пріоритетною є підтримка і розвиток малого та середнього бізнесу. Малий і середній бізнес – це база середнього класу. А середній клас – це фундамент демократії і міцної держави. Тому, без перебільшення скажу, що сьогодні малі і середні підприємці в найповнішому сенсі цього слова є будівничими нашої держави та її добробуту. І саме так їх мають трактувати представники влади і громадянського суспільства, поважати і шанувати.
Користуючись нагодою, прошу підприємців брати участь у наших тендерах. Нам вдалось залучили значні кошти для відновлення інфраструктури області. Вже із цього тижня будуть розпочинатися тендерні процедури. Беріть участь через систему ProZorro для отримання підрядів на виконання робіт. Роботи дуже багато. Коштів є достатньо і будемо залучати ще. Давайте відбудовувати Донеччину разом!"!


Читайте также: