Що затримали на донбаських КПВВ

Що затримали на донбаських КПВВ

Під час заходів перевірки у контрольному пункті в'їзду-виїзду "Зайцеве", "Гнутове" та "Новотроїцьке" прикордонники виявили контрабанду та авто з чужими номерами.

Так, прикордонники Краматорського загону та працівники фіскальної служби виявили на КПВВ "Зайцеве" партію мобільних телефонів на суму понад 100 тисяч гривень та 800 окулярів і чохли до них на 14 тисяч гривень. Перевозили товари на підконтрольну бойовикам територію наші співвітчизники, які їхали у напрямку Алчевська та Горлівки. Виявлені вантажі вилучено встановленим порядком та передано компетентним органам для прийняття правового рішення.

Також у контрольному пункті в'їзду-виїзду "Зайцеве" прикордонники виявили автомобіль, який прямував на неконтрольовану територію з невідповідним номером кузова, який вказанеий у документах. Зазначений транспортний засіб передали співробітникам Національної поліції.

Крім того, в контрольних пунктах в’їзду-виїзду "Гнутове" та "Новотроїцьке" прикордонники спільно з працівниками фіскальної служби виявили 2 автомобілі, якими до неконтрольованої території перевозили сигарети та одяг на суму понад 16 тисяч гривень з порушенням правил переміщення вантажів.

Читайте также:
Донбасские пункты пропуска: рекорд сентября и данные за неделю

Что творилось сегодня утром на донбасских блокпостах


Читайте также: