Прикордонники затримали "продавця" черги на КПВВ "Зайцеве"

Прикордонники затримали "продавця" черги на КПВВ "Зайцеве"

Прикордонники Краматорського загону виявили громадянина України, який займався «продажем» черги перед КПВВ «Зайцеве». Про це повідомив   прес-центр штабу АТО у facebook.

Крім того, як з'ясувалося, він погрожував фізичною розправою на неконтрольованій території тим, хто розповість про його діяння представникам силових структур.

В ході перевірки даний факт підтвердився, 30-річного українця встановленим порядком прикордонники передали компетентним органам для прийняття правового рішення.

Нагадаємо, це не перший випадок затримання  подібних "продавців" у Зайцевому. Так, 1 вересня Держприкордонслужба вже повідомляла про затримання  58-річного чоловіка, який займався "продажем черги" перед контрольним пунктом в'їзду-виїзду "Зайцеве".

Державна прикордонна служба України звертається до усіх громадян у разі виявлення подібних правопорушень - одразу попереджувати про це представників Держприкордонслужби.

Проінформувати про порушення можна за телефоном (044) 527-63-63 та надіслати повідомлення на електронну пошту [email protected].

 


Фото: https://www.facebook.com
Читайте также: