Розвідка повідомила останні новини з зони АТО

Розвідка повідомила останні новини з зони АТО

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє, що противник продовжує порушувати режим припинення вогню. На окремих напрямках здійснювались обстріли зі стрілецької зброї, гранатометів, а також 82 та 120-мм мінометів з метою провокування сил АТО та подальшого їх звинувачення у порушенні мінських домовленостей.

Ось, що пишуть представники ГУР:

Основні зусилля противника зосереджувались на підтримці боєготовності військ, ротації передових підрозділів, удосконаленні інженерного обладнання позицій, доукомплектуванні особовим складом на напрямках:
Новоайдарський та Сєверодонецький. Згідно з розпорядженням командувача 2 АК (Луганськ) ЗС РФ здійснюється уточнення стану фортифікаційного обладнання передових позицій підрозділів об’єднання (з наданням графічних схем та фотозвітів);
Маріупольський. До вищого ступеня бойової готовності з метою перевірки приводились 1 мотострілецький батальйон і протитанковий резерв 9 окремого штурмового мотострілецького полку (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ.
Активізовано застосування безпілотних літальних апаратів для ведення повітряної розвідки позицій сил АТО та перевірки заходів оперативного маскування на передових позиціях. Залучалось шість безпілотних літальних апаратів (два оперативно-тактичного та чотири тактичного рівня) в зонах відповідальності ОТУ “Донецьк” та “Маріуполь”.

Читайте также:

Потрясающие новости с оккупированного Донбасса

Маріупольський напрямок прийняв на себе найбільш суботніх обстрілів

В суботу Донецький напрямок крили гранатометами та мінометами

Казанский: "Захарченко угрожает отозвать несуществующий приказ о прекращении огня в понедельник"

Мирослав Гай: "На наших кордонах сосредоточено огромнейшее войско - и нам его еще закапывать"

Донбаський фронт: які у окупантів втрати та де вони ховають танки

Очередная отличная новость из зоны АТО

 


Читайте также: