Прикордонники затримали 3 браконьєрів під час вилову піленгасу та бичків

Прикордонники затримали 3 браконьєрів під час вилову піленгасу та бичків

Трьох браконьєрів виявили минулої доби співробітники Держприкоронслужби під час патрулювання контрольованих прикордонних районів.
Прикордонний наряд відділу «Маріуполь» Донецького загону на березі р. Кальміус затримав двох наших співвітчизників на гарячому. Українці за допомогою заборонених знарядь лову - підйомних пасток, виловили близько 3 десятків піленгасу, чим нанесли збиток державі на суму близько 20 тисяч гривень.
А дільничний інспектором прикордонної служби відділу «Генічеськ» Бердянського загону спільно з представником Держрибоохорони затримали громадянина України, який здійснював незаконний вилов водних живих ресурсів в районі н.п. Червонопрапорне затоки Сиваш. За допомогою ятера, який є також забороненим знаряддям лову, він здійснив вилов бичків на суму понад 12 тисяч гривень.
В обох випадках до Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 249 КК України (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом).  


Читайте также: