Хто стрілял в Маріуполі

Хто стрілял в Маріуполі

Звичайний вечір п’ятниці в одній із сімей перетворився на трагедію з тяжкими наслідками. Сімейна сварка, що розпочалася в приватному будинку Приморського району Маріуполя, вклала одного з його мешканців на лікарняне ліжко.

Словесна перепалка між чоловіками швидко набрала обертів. Один з її учасників не витримав образ, пішов до сараю, зарядив рушницю і одним пострілом поставив крапку у конфлікті. А за декілька хвилин зрозумівши, що накоїв, заховав знаряддя правопорушення у сусідському городі та став чекати на медиків та поліцейських.

32-річного потерпілого госпіталізовано до медустанови з вогнепальним пораненням руки та грудної клітини. Зловмисник провину свою визнавав із самого початку проведення першочергових оперативних дій, проте на місцезнаходження рушниці вказав не відразу.

Наразі мисливську зброю вилучено. За вказаним фактом розпочато досудове розслідування з попередньою кваліфікацією за ст.15 ч.2 ст.115 ч.1 "Замах на вбивство" Кримінального кодексу України, за що передбачено до 15 років позбавлення волі. Стосовно зберігання гладкоствольної рушниці, підслідному доведеться відповідати згідно адміністративного законодавства, повідомляє Центральний відділ поліції Донецької області.


Читайте также: