Стало відомо, хто з воїнів АТО краще грає футбол

Стало відомо, хто з воїнів АТО краще грає футбол

Військовослужбовці Збройних Сил України, які виконують завдання на Донецькому напрямку взяли участь у турнірі з міні-футболу на Кубок командира оперативно-тактичного угруповання (ОТУ) "Донецьк".

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, традиційно, перед початком гри військові по товариськи привітали один одного, адже на спортивному майданчику зустрілися не суперники, а бойові побратими, які у цей не простий для країни час разом захищають Україну від російської агресії.
На спортивному майданчику хлопці продемонстрували найкращі вольові та спортивні якості. Гра була запеклою та цікавою, насиченою гострими моментами. Вболівальники підбадьорювали своїх товаришів та спонукали їх до більш активних дій, і перший же м’яч не змусив на себе довго чекати. Вже на початку матчу команда одної із бригад змогла реалізувати декілька чудових моментів, і під кінець першого тайму збільшила перевагу на три забиті м’ячі. Під час другого тайму інша команда зібратися з силами та відіграла два м’ячі, однак це вже не вплинуло на остаточний рахунок матчу. У чесній боротьбі перемогу здобула команда одної із кращих бригад у Збройних Силах України.
- Змагання відбулись на високому організаційному рівні. Не дивлячись на аматорський статус турніру, учасники показали чудову та яскраву гру. Варто додати, що кращі спортсмени будуть представляти ОТУ "Донецьк" на змаганнях, які проводитимуться серед збірних команд оперативно-тактичних угруповань, - зазначив начальник служби фізичної підготовки та спорту оперативного командування "Схід".
Усі учасники турніру отримали кубки, медалі та грамоти, а кращий гравець матчу молодший сержант Ігор Погребняк, отримав у подарунок футбольний м’яч.
Окрім першості з міні-футболу в рамках спартакіади також відбудуться турніри з волейболу, стрільби зі штатної зброї, гирьового спорту та армреслінгу.


Читайте также: