В зоні АТО на 18.00 - 32 обстріли, працювала важка артилерія

В зоні АТО на 18.00 - 32 обстріли, працювала важка артилерія

Сьогодні, 29 жовтня, з опівночі і до 18 години вечора в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 32 випадки відкриття вогню по позиціях Збройних Сил України.

Ось, що повідомив прес-центр штабу АТО:

"На Маріупольському напрямку відбулось 17 обстрілів. 

В районі Мар’їнки обстріли тривали зі стрілецької зброї та кулеметів великого калібру. По захисниках Лебединського, Талаківки, Широкіного, Гнутового і Водяного ворог застосовував міномети калібру 120мм, а поблизу Красногорівки та Троїцького - міномети калібру 82мм та ствольну артилерію 122 калібру.
На Донецькому напрямку зафіксовано 9 обстрілів українських позицій. 
Зокрема, в Світлодарську укріплення військових частин було піддано обстрілам з кулеметів та стрілецької зброї, а в Артемовому – з мінометів 120 калібру. В районі Авдіївки поруч зі ствольною артилерією калібру 122мм окупанти використали проти Збройних Сил України міномети обох калібрів, гранатомети, кулемети, стрілецьку зброю.
На Луганському напрямку відбулось 6 збройних провокацій. Проти сил АТО в Богуславському ворог вів вогонь з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, а в Новозванівці окрім стрілецької зброї та гранатометів бойовики неодноразово застосовували міномети 82 калібру".


Читайте также: