Прогноз: коли Україна переможе Росію

Прогноз: коли Україна переможе Росію

Відомий аналітик, координатор руху "Сильні громади" Валентин Краснопьоров, який раніше розповів, як його від донецьких подвалів врятував представник Антимайдану, як на Донеччині після арешту голови міста Торецька йдуть на контакт більшість міськрад, прокоментував перспективи виборів на окупованому Донбасі, пояснив, як українцям добитися реальних політичних змін в структурі країни та розповів про різницю між децентралізацією та федералізацію, спрогнозував, яким чином може бути вирішений "донбаський конфлікт", який, як зрозуміло всьому світу, розпалила і підтримує Росія.

Ось, що розповів Валентин екслюзивно donbass.ua:

- Закінчитися все може двома шляхами: програшем Росії і програшем України. Ми переможемо, коли встановимо контроль над тимчасово окупованими територіями і самі будемо там визначати свою політику. Станеться це тоді, коли Росія ослабне економічно, в неї почнуться внутрішні процеси зміни політичної системи, як це сталося в СРСР в кінці 80-х. Тоді Федеративна Республика Німеччині об’єдналася з Німецькою Демократичною Республікою.

Разом з цим, ми маємо самі багато працювати над змінами в Україні, аби не дати Росії аргументів вмовити світових партнерів до розподілу нас. Хоча такий варіант я приймаю найменше за шансами, але він зберігається.

Також зміни соціально-економічні потрібні нам, аби ми, як ФРН впливала на НДР, впливали на жителів неконтрольованих територій.

...Щодо часу, то звільнення може тримати роками, і навіть десятиріччями.


Андрей КРИВЦУН.
Читайте также: