Рятувальники продовжують надавати допомогу населенню міста Торецьк

Рятувальники продовжують надавати допомогу населенню міста Торецьк

Внаслідок артилерійського обстрілу зі сторони незаконних збройних формувань 6 днів назад було пошкоджено ділянку водогону діаметром 900 мм "Горлівка – Торецьк". що спричинило повне припинення водопостачання міста Торецьк (колишній Дзержиньск) та виникла загроза припинення теплопостачання до об’єктів інфраструктури міста та населення.

Ось що сьогодні вранці повідомляє сайт ГУ ДСНС України в Донецькій області:

"Для недопущення зупинки котелень, забезпечення сталої роботи об’єктів інфраструктури та життєзабезпечення міста, а також потреб населення, силами та засобами підпорядкованих підрозділів Головного управління забезпечується підвіз технічної та питної води. Так, для безперебійного цілодобового підвозу технічної та питної води задіяно 7 пожежних та 2 питних автоцистерни та 16 чоловік особового складу підпорядкованих підрозділів Головного управління, забезпечено роботу оперативного штабу Головного управління з мінімізації наслідків надзвичайної ситуації, який організовує взаємодію та координує діяльність всіх причетних служб міста та місцевих органів влади з питань мінімізації наслідків надзвичайної ситуації та життєзабезпечення міста.

З 20:00 26 листопада по 06:00 27 листопада, силами та засобами Голоіного управління забезпечено підвіз технічної води для сталої роботи 8 котелень у кількості 65 метрів кубічних.

Всього з початку виконання робіт забезпечено підвіз технічної води для сталої роботи котелень та об’єктів інфраструктури у кількості 841,5 метрів кубічних (з них підпорядкованими підрозділами Головного управління – 688,5 метрів кубічних; комунальними підприємствами міста, а також підрозділом Міністерства оборони – 153 метра кубічних) та 99,7 метрів кубічних питної води (з них підпорядкованими підрозділами Головного управління – 99,7 метрів кубічних).

Крім того, з метою попередження випадків переохолодження населення підпорядкованими підрозділами Головного управління було забезпечено розгортання та безперебійне функціонування 3 пересувних пунктів обігріву, 2 з яких розташовані в "Забалочній" частині міста, а 1 у центральному районі міста. Цілодобову роботу пересувних пунктів обігріву забезпечує 6 чоловік особового складу підпорядкованих підрозділів Головного управління.

Станом на 06:00 27 листопада до пунктів обігріву звернулось 199 осіб, з них 87 дітей".


Читайте также: