Жебрівський проінспектував Маріуполь

Жебрівський проінспектував Маріуполь

Сьогодні, 13 квітня, голова Донецької ОДА Павло Жебрівський у Маріуполі проінспектував хід виконання робіт на об’єктах, які фінансуються з обласного та державного бюджетів - школу №66, лікарню швидкої медичної допомоги та парк "Веселка".

Ось, що пише про це Жебрівьскій на своїй сторінці у Фейсбуці:

"По школі №66 нарешті закінчили останнє корегування проектів, роботи ведуться інтенсивно, підрядник обіцяє повністю вийти зі школи до кінця липня. На технічне оснащення школи з обласного бюджету виділили 6,5 мільйонів гривень і вже придбали мультимедійні кабінети фізики, хімії, біології, географії, інформатики, лінгафонні кабінети, мобільний мультимедійний комплекс, обладнання для актової зали, спортивне обладнання та меблі для кабінетів.

У лікарні швидкої медичної допомоги ремонтні роботи розпочалися у жовтні 2017-го: коштом місцевого бюджету почали оновлювати рентгенологічну операційну та другий поверх головного корпусу лікарні – хірургічне відділення. Протягом 2018-2020 років плануємо повністю відремонтувати перший і третій поверхи, підвал та фасад – державним коштом (з Державного фонду регіонального розвитку) та за підтримки Європейського інвестиційного банку. Для цієї лікарні вже закупили обладнання на 28,5 млн грн (зокрема, придбали ангіограф Toshiba та інше діагностичне й реанімаційне обладнання). У цьому році плануємо ще на 1 млн 800 тисяч гривень придбати обладнання для операційних (операційний стіл, апаратуру для функціональної діагностики, холтерівські монітори, бігову доріжку для кардіодосліджень та ангіографічний інструментарій).

На парк "Веселка" з обласного екологічного фонду виділили понад 15 мільйонів гривень. Концепція облаштування парку полягає у його поділі на окремі міні-зони: зона водойм, лабіринт, галявини та садово-паркові скульптури. У зелених зонах прокладуть звивисті доріжки зі спеціальною бруківкою. До речі, усе дорожнє покриття у парку організовується із забезпеченням безперешкодного доступу для маломобільних груп людей. Поставив задачу неухильно дотримуватися графіка реконструкції парку. А він передбачає завершення робіт наприкінці грудня".


Читайте также: