Губернатор Луганщины выступил с призывом

Губернатор Луганщины выступил с призывом

Известный волонтер, глава Луганской военно-гражданской администрации Георий Тука обратился ко всем, кто сегодня выйдет в центр Киева, чтобы вспомнить годовщину Майдана и страшную зиму 2014-205 гг.

Вот, что написал губернатор Луганщины на своей страничке в "Фейсбуке":

"Друзі! Брати! Діти мої!

Багато хто з вас знає мене особисто. Ще більше - чули про мене.
З перших днів окупації Криму я почав всіляко допомогати нашому війську боронити Батьківщину.
За цей час багато чого відбулось: і величезні втрати наших друзів, і каліцтво наших братів, і катування наших батьків російськими найманцями. 
Було і чимало здобутків! Саме завдяки вам, вашій мужності, рішучості і патриотизму ми маємо наразі найбільш боєздатну армію в Європі! Так, ми ще й досі маємо невирішені проблеми з озброєнням, з оснащенням, з харчуванням.
Попроти це, саме вам вдалось зупинити російську навалу, метою якої був не шматочок нашої землі на Сході, а кілька областей нашої країни. Не вийшло! І не вийде!!!
Сьогодні багато хто з вас прийде на центральні площі міст та селищ нашої України.
Я звертаюсь до вас, мої рідні, не забувати: ви воювали, віддаючи своє життя, не заради того, щоб дозволити мерзотним політіканам кинути країну в вир хаосу вашими руками!
Згадайте, що трапилось під Верховною Радою в серпні: мерзотники використали нашого побратима, який отримав важку контузію, і направили його на таких самих наших братів-АТОшників! 
Я закликаю вас, справжні Чоловіки:
- зберігати врівноваженість та спокій
- не піддаватись будь яким спробам направити вас на захоплення адміністративних будівель та вчинення інших протизаконних дій
- якщо хтось поруч буде волати "бий-круши-штурмуй" - не вагаючись хопайте мерзотника за шиворот і тягніть його до відділку
- не забувайте: до охорони громадського порядку залучено чимало ваших братів, які разом з вами пройшли весь вир війни!

Слава Україні! Бережи вас Бог!"


Читайте также: