Власниками біометричних паспортів стали вже майже 3,5 млн. громадян України

Власниками біометричних паспортів стали вже майже 3,5 млн. громадян України

Протягом періоду, відколи в Україні видають біометричні паспорти, цей документ змогли оформити вже 3 мільйони 240 тисяч громадян. Як передає replyua.net з посиланням на Інтерфакс-Україна, такі дані надали в Державній міграційній службі.

У повідомленні йдеться про те, що за станом на 19 квітня поточного року власниками біометричних паспортів є 3,2 мільйона українців. До кінця поточного року документи повинні оформити ще близько двох мільйонів громадян. Такі дані озвучив Максим Соколюк, керівник Державної міграційної служби. Під час чергового засідання Кабінету міністрів Соколюк розповів про те, що близько 140 тисяч біометричних паспортів були оформлені українцями за межами країни - в посольствах України, а усі інші паспорти були оформлені підрозділами Державної міграційної служби безпосередньо на українській території.

У міграційній службі висловили впевненість в тому, що через отримання Україною безвізу, темпи зростання оформлень цього документа різко зростуть, і до кінця поточного року біометричних паспортів отримає ще близько двох мільйонів українців. Варто нагадати, що безвіз може вступити в силу вже 11 червня 2017 року. 


Читайте также: