23 місце на «Євробаченні» - хибний прогноз. На що може розраховувати Україна

23 місце на «Євробаченні» - хибний прогноз. На що може розраховувати Україна

Не можна сліпо довіряти прогнозам букмекерів щодо переможців «Євробачення», оскільки конкурс проходить наживо, і трапитися може всяке. Про це РИА Новости Украина повідомив музичний продюсер Олександр Ягольник.

«Букмекерство взагалі — це спортивна штука, вона зі спорту прийшла до Євробачення, і я, як футбольний вболівальник, згадую багато випадків, коли букмекери помилялися. Я можу пояснити, чому нашому O.Torvald вони поставили 23 місце. Напевне тому, що вони згадали Євробачення в Києві минуле, вони згадали "Разом нас багато, нас не подолати" і, подивившись виступ O.Torvald з їхньою військово-патріотичною тематикою, яка проглядається, вони, мабуть, для себе вирішили, що так воно десь, "близнецы-братья", як то кажуть із тим, що було, а воно не так. Тому, я думаю, що вони помиляються щодо O.Torvald на 100%», - констатує співрозмовник видання.

«O.Torvald — це сформований артист, на відміну від багатьох тих, хто приїжджає сюди на Євробачення. У Жені Галича за спиною 10 років у непростому українському шоу-бізнесі, який держава не любить, бо немає в нас двох основних законів шоу-бізнесу — про роялті та спонсорство-меценатство, яке б дозволяло нашому шоу-бізнесу розвиватися, і в цих умовах він існує, група існує, не змінюючи склад, 10 років. Я б сказав, що це Лестер, який став чемпіоном Англії. Звісна річ, що O.Torvald не виграє ніколи перше місце, бо Євробачення — це серйозний конкурс, і двічі в одну лунку бомба, як відомо, не потрапляє, але 23 місце — це ганебний прогноз, і я прогнозую, що ми будемо в першій 10», - додає продюсер.

«Я думаю, що всі під враженням Євро-2012, хоч Євробачення трохи менший за масштабом конкурс, але так само він несе велику іміджеву складову, і цей момент дуже добре розуміють в Києві, і, я вважаю, що цим Євробаченням ми будемо особливо пишатися», - каже Олександр Ягольник.

 

Источник: http://from-ua.com 


Читайте также: