В Україні повідомили про підготовку російськими спецслужбами провокацій на Донбасі до 9 травня

В Україні повідомили про підготовку російськими спецслужбами провокацій на Донбасі до 9 травня

Під час інтерв'ю журналістам телеканалу «112.Україна» керівник Донецької обласної ВЦА Павло Жебрівський розповів про те, що в даний час російські служби у зв’язку з наближенням травневих свят, прикладають максимум зусиль для розгойдування ситуації у місті Маріуполь, що у Донецькій області, передає replyua.net. За його словами, не варто забувати про намагання деяких сил, перш за все, російських агентів, почати розгойдував ситуації, головам чином, у Маріуполі незадовго до відзначення Дня пам'яті загиблих у Другій світовій війні.

В той же час, Павло Жебрівський зауважив, що українська сторона гідна дати необхідну відповідь. «Тому ті, хто планує подібні заходи, мають знати, що кара з боку України неодмінно буде. Ми володіємо необхідним арсеналом, засобами та силами, аби покласти врай будь-якому розгойдуванню ситуації», - сказав очільник Донецької області. Також Павло Жебрівський пообіцяв, що на території цього регіону, який контролюється українською владою, неодмінно буде спокійна обстановка. 

Крім того, він додав, що ситуація в Авдіївці складна, оскільки через обстріли з боку проросійських найманців місто весь час залишається без централізованого електропостачання. 


Читайте также: