Порошенко пояснив, про що говорив по телефону з Путіним

Порошенко пояснив, про що говорив по телефону з Путіним

Глава української держави Петро Порошенко підтвердив, що у нього була телефонна розмова з Володимиром Путіним, передає replyua.net.

Свого часу в ЗМІ з'явилася інформація про телефонні переговори Порошенко з Путіним, однак у президента тоді цю інформацію спростували. Однак вчора, під час великого інтерв'ю для журналістів, президент України підтвердив, що така розмова все-таки була, і пояснив, про що говорили з Путіним. За словами Порошенка, основною темою розмови з Путіним було звільнення заручників і політичних в'язнів, у тому числі, Роман Сущенко.

Порошенко зажадав від Путіна негайно звільнити Сущенка, але Путін не прислухався. Однак в результаті тієї розмови російська сторона погодилася організувати зустріч Сущенка з його родиною. Хоч звільнити українського журналіста не вдалося, Порошенко підкреслив, що Київ буде докладати всіх зусиль для повернення додому всіх заручників як в Росії, так і на Донбасі.

Нагадаємо, що під час прес-конференції Порошенко підтвердив реальність фотографії, на якій його неповнолітній син відображений в кофті з написом «Росія». За словами президента, син надів цю кофту з нагоди Хеллоуїна, оскільки інші надягають костюми різних чудовиськ. При цьому Порошенко запевнив, що в будь-якому випадку вважає це неправильним, і запевнив, що з сином поговорив, і той все зрозумів. 


Читайте также: