Аміна Окуєва розповіла, що вона та її чоловік знали про підготовку замаху щодо них

Аміна Окуєва розповіла, що вона та її чоловік знали про підготовку замаху щодо них

Аміна Окуєва, дружина добровольця АТО Адама Осмаєва, розповіла журналістам, що їм було відомо про підготовку замаху на них, інформує replyua.net з посиланням на Уніан.

В розмові з журналістами ТСН, Окуєва, яка теж є українським добровольцем на Донбасі, розповіла, що вони з чоловіком володіли інформацією про те, що з Росії була вказівка фізично знищити їх обох. Вона додала, що інформація про замовлення надходила відразу з кількох джерел, зокрема, зі Служби безпеки України та зовнішньої розвідки. Окуєва зазначила, що вони з Осмаєвим кожного дня морально та фізично до цього готувались, очікуючи. Крім того, Окуєва, яка у відповідь проти кілера теж застосувала зброю, розповіла, що збиралась випустити у нього всю обойму, однак в такому разі той, би не вижив. Наразі чоловік перебуває в лікарні і знаходиться під постійною охороною правоохоронців. 

Нагадаємо, напад на подружжя кілер здійснив 1 червня, домовившись заздалегідь з ними про зустріч, заявивши, що він іноземний журналіст, який хоче взяти у пари добровольців, які є вихідцями з Чечні, інтерв’ю. 


Читайте также: