Петро Порошенко розпочав передвиборчу кампанію?

Петро Порошенко розпочав передвиборчу кампанію?

Як інформує replyua.net, аналізуючи звернення президента України Петра Порошенка до народних депутатів Верховної Ради більшість політичних аналітиків зійшлися на думці, що своїм виступом Порошенко фактично оголосив, що він збирається обиратися на другий термін президентства і фактично розпочинає передвиборчу кампанію.

Як наголосив політичний експерт Тарас Чорновіл в ефірі одного з українських телеканалів, насправді амбітний президент завжди розпочинає свою передвиборчу кампанію на другий день після інаугурації і Порошенко не виключення, тому не варто розцінювати звернення президента, як старт передвиборчої гонки.

За словами Чорновіла, якщо згадати нещодавні події, які відбулися в країні, то Порошенко перехопив ініціативу у опозиції і активно включився в політику ще на День Незалежності, коли йому вдалося заручитися потужною підтримкою зі сторони міжнародних партнерів, коли рейтинг президента знову зріс в рази. Під час же виступу у парламенті Порошенко підтвердив, що він планує провести ще дві сесії, на яких остаточно озвучить ті цілі з якими він буде входити в передвиборчу кампанію вже, як кандидат в президенти України. 


Читайте также: