Саакашвілі стверджує, що законно перебуває в Україні та звинуватив правоохоронців у «викраденні паспорту»

Саакашвілі стверджує, що законно перебуває в Україні та звинуватив правоохоронців у «викраденні паспорту»

Під час сьогоднішнього брифінгу у Львові колишній глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі заявив, що його перебування в Україні є законним та звинуватив українських правоохоронців у тому, що вони викрали його паспорт, який був у автобусі, інформує replyua.net

«Вчора я прийшов, перетнув кордон Польщі із законним українським документом. Польські митники поставили штамп. Потім, згідно із законом, я прийшов до співробітників української митниці, віддав паспорт, щоб вони або відмовили, або прийняли, - вони заявили, що не будуть брати мого паспорта. Після цього я їм сказав, що напишу заяву на захист, на що вони відповіли, що не візьмуть її. Коли це трапилося, мене люди, не питаючи, на руках внесли в Україну, я взяв в автобусі паспорт. Поліцейські прийшли, провели обшуки та вкрали мій паспорт», - заявив Саакашвілі. 

Політик також зазначив, що вже сьогодні його адвокат у Львові завітав до Державної міграційної служби. Там він залишив «заяву про захист від української держави». «Таким чином, моє нинішнє перебування в Україні є цілком легальним. Я звернувся до захисту Української держави і Україна повинна зараз піти зі мною в суд і вирішити моє прохання про захист від української держави», - додав він. 


Читайте также: