Вона була дуже молода: у Росії померла заслужена актриса

Вона була дуже молода: у Росії померла заслужена актриса

У ніч на 8 квітня померла актриса театру м Москва «Школа сучасної п’єси» Анжеліка Волчкова. Прес-служба театру повідомила про трагедію.

«Анжеліка Волчкова померла в 47 років, після важкого захворювання. Вона була дуже талановитою і молодою, неймовірно красивою і настільки ж розумною. Анжеліка була доброю і наповненою любов’ю і світлом», – розповіли в театрі.

10 квітня в театрі «Школа сучасної п’єси» відбудеться урочисте прощання з великою актрисою. Поховають Волчкову на батьківщині в Пензі, як вирішили родичі актриси.

«11 квітня в «Школі сучасної п’єси відбудеться показ вистави Н. В. Гоголя «Шинель/Пальто». Цю виставу ми присвятили пам’яті Альберта Філозова, Народного артиста Російської Федерації, який помер 11 квітня 2016 року. Також ми присвячуємо цей спектакль Анжеліці Волчковій – в ньому вона зіграла свою останню роль», – заявила прес-служба театру.

Анжеліка Волчкова – Заслужена артистка Росії, провідна актриса «Школи сучасної п’єси». Народилася 10 вересня 1970 року. Анжеліка закінчила державну консерваторію в Саратові, а також ВДІК ім. Сергія Герасимова. Анжеліка Волчкова грала у фільмах і серіалах «Холостяки», «Повернення Мухтара», «Громови. Будинок надії»,«Любити не можна забути» і ін. Також Волчкова грала в п’єсах Євгена Гришковця і Людмили Улицької.

 

Источгик: https://from-ua.com