Що Росія підкинула окупантам Донбасу

Що Росія підкинула окупантам Донбасу

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє, що на Донбасі противник продовжує обстріли позицій наших військ із застосуванням заборонених Мінськими домовленостями 120-мм мінометів, а також посилення та ротацію передових підрозділів.

"Російським окупаційним командуванням проведено ротацію підрозділів 2 (Луганськ) та 4 (Алчевськ) окремих мотострілецьких бригад, а також 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ. На 11-12 вересня ц.р. заплановано ротацію підрозділів 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ у районі н.п.Комінтернове.
Зафіксовано чергові факти постачання озброєння та військової техніки, а також пально-мастильних матеріалів з території РФ. До залізничної станції “Довжанська Нова” (район Свердловськ) прибуло п’ять платформ з військовою технікою (два танки, дві 122-мм РСЗВ “Град”, вантажний автомобіль типу “КамАЗ”), чотири цистерни з дизельним пальним (200 тонн), дві цистерни з бензином (100 тонн)", - пишуть представники ГУР.

Читайте також:
Донбаський фронт: російський військовослужбовець здався в полон та розповів багато цікавого
Окупанти Донбасу перелякались


Читайте также: