Дуже гарна новина для Донеччини

Дуже гарна новина для Донеччини

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) активно долучається до освітніх проектів на Донеччині. Зокрема Фонд обладнає спортивні майданчики і забезпечить спортивним інвентарем опорні школи, реконструкція яких проходить зараз в області.

Про це йшлося під час зустрічі голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського з представниками делегації Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Регіональний директор Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) у країнах Центральної та Східної Європи Марі-П’єр Пуар’є відзначила позитивний досвід співпраці з Донеччиною.

"Я була тут минулого року і бачила стан речей. Тепер я отримала звіт за рік і, перебуваючи тут, бачу як багато зроблено за цей рік. Хотілося б ваш позитивний досвід поширити на всю Україну", – зазначила Марі-П’єр Пуар’є.

Павло Жебрівський подякував ЮНІСЕФ за підтримку і висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю.

"Діти – це наше майбутнє. Треба дбати про їхній розвиток. Якщо ми виростимо розумне і працьовите покоління, то і людям старшого віку буде краще жити", – додав Павло Жебрівський.

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) працює у Донецькій області з 2014 року. Реагуючи на соціальні, гуманітарні виклики, ЮНІСЕФ постійно збільшує масштаби своєї підтримки регіону у створенні та впровадженні програм з освіти; доступу до води, санітарії та гігієни; охорони здоров’я; харчування та захисту для дітей протягом останніх трьох років, повідомляє Департамент інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації.


Читайте также: