Зрада у стосунках: крах чи випробування?

Зрада у стосунках: крах чи випробування?

Психолог порекомендував як сприймати зраду і ставитись до коханої людини. Детальніше у "Країні Здоров'я"

Для багатьох жінок саме зрада відкриває очі на проблеми, які як виявляється були завжди, але через рожеві окуляри їх не було помітно, дає поштовх йти далі по життю і навіть вдосконалюватися. 

Фізична зрада, як правило є маніфестом накопичених проблем між парою. Зрада показує, що партнери переживають кризовий період у відносинах. 
Якщо люди дорожать своїми взаєминами, цінують один одного, розуміють обоє чого насправді вони хочуть, то зрада може послужити виходом на новий рівень стосунків. 

Якщо ж зрада є приводом показати своє справжнє ставлення партнера за допомогою помітних і виразних дій, виглядає як спосіб розірвати зв'язок, то скоріш за все правильним рішенням буде поставити жирну крапку у таких стосунках.

Мабуть, найважливіша рекомендація у таких випадках – це не фантазувати про те, що сталося, не накручувати себе до знемоги, а для початку, поговорити про це один з одним, яких би зусиль це не вартувало. Бажано розмовляти тоді, коли сильні емоції трішки вгамувалися, коли емоційний стан став відносно спокійним. 



Читайте также: