Оголошено тендер із закупівлі насіння картоплі для постраждалих областей

Оголошено тендер із закупівлі насіння картоплі для постраждалих областей

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) оголошує тендер на закупівлю та доставку насіння картоплі для підтримки вразливих домогосподарств у сільській місцевості під час весняної посівної кампанії.
Насіння картоплі буде розподілено у дев'яти найбільш постраждалих областях уздовж лінії фронту, а саме у Сумській, Чернігівській, Донецькій, Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській, Херсонській та Одеській областях. Ця діяльність є частиною Програми реагування Організації на період до 2023 року для України, яка спрямована на відновлення продовольчої безпеки та самозабезпечення прифронтових громад.
Загалом буде закуплено 2 600 тонн сертифікованого насіння картоплі, яке буде розподілено у формі наборів по 25 кілограмів у кожному. У межах цього тендеру потенційні постачальники можуть подавати пропозиції як на весь обсяг, так і на окремі партії необхідного насіннєвого матеріалу.
Для участі у тендері постачальникам потрібно подати заявку через Глобальний ринок ООН www.ungm.org, обравши такий тендер:
-> Tender for procurement of potato seeds to Ukraine (Тендер на закупівлю насіння картоплі для України)
Кінцевий термін подання заявки – 6 березня 2023 року, об 11:00 (за київським часом).
Постачальники повинні бути зареєстровані (https://www.ungm.org/Vendor/Registration). Детальні інструкції щодо доступу до тендерної документації ФАО та подання тендерної пропозиції через ГРООН можна завантажити на сторінці UNGM Tender Management (Управління тендерами ГРООН).


Читайте также: