ФАО ООН оголосила тендери на закупівлю комбікормів для прифронтових птахоферм

ФАО ООН оголосила тендери на закупівлю комбікормів для прифронтових птахоферм

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) оголосила два тендери на закупівлю та постачання комбікормів для домашньої птиці та одноденних курчат, щоб підтримати сільські домогосподарства в отриманні доступу до найважливіших сільськогосподарських ресурсів та збільшити виробництво продуктів харчування на рівні домогосподарств.
Ця діяльність є частиною Програми реагування ФАО в Україні у 2023 році і спрямована на захист продовольчої безпеки та засобів до існування постраждалих від війни сільських громад. У межах цієї програми найбільш вразливим сільським домогосподарствам, які проживають у дев'яти прифронтових областях, буде надано 162 500 кілограмів стартової білково-вітамінно-мінеральної кормової добавки (у наборах по 25 кілограмів) та 195 000 одноденних курчат (у наборах по 30 курчат у кожному). Загалом підтримку отримають 6 500 сільських домогосподарств у Сумській, Чернігівській, Донецькій, Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській, Херсонській та Одеській областях.
Для участі у тендерах постачальникам потрібно подати заявку через Глобальний ринок ООН www.ungm.org, обравши тендер:

Потенційним постачальникам пропонується подати пропозиції на повну або часткову кількість зазначених вище ресурсів.
Кінцевий термін подання заявки – 24 березня 2023 року, о 14:00 (за київським часом).
Постачальники повинні бути зареєстровані (https://www.ungm.org/Vendor/Registration). Детальні інструкції щодо доступу до тендерної документації ФАО та подання тендерної пропозиції через ГРООН можна завантажити на сторінці UNGM Tender Management (Управління тендерами ГРООН).
16 березня 2023 року ФАО проведе онлайн-конференцію для потенційних постачальників, щоб представити детальну інформацію про вимоги для подачі заявок, а також відповість на запитання та ознайомить з інструкціями щодо реєстрації в системі ГРООН. Посилання на конференцію буде поширено через ГРООН.
Дата та час проведення: 16 березня 2023 року, об 11:00 (за київським часом)
Посилання для участі в заході: https://fao.zoom.us/j/95909597658
Пароль: FAOUKRAINE.


Читайте также: