Жебрівський заявив про остаточне відновлення системи газопостачання Мар’їнського району

Жебрівський заявив про остаточне відновлення системи газопостачання Мар’їнського району

Про це він написав на своїй сторінці у facebook.

"Вчора нарешті завершились ремонтно-відновлювальні роботи системи газопостачання Мар’їнського району. Фактично рік тому бойовики з окупованої території обстріляли міста Мар’їнку та Красногорівку, залишивши населення без елементарних побутових умов. І якщо відновити електрику вдалося досить оперативно, то ремонт газопроводу перетворився на справжню спецоперацію.
Роботи проходили у кілька етапів. Спочатку сапери розміновували територію, знімаючи розтяжки і створюючи коридор для руху. Газовики копали траншею, зварювали та вкладали трубу. Працювали під постійним обстрілом ворожих снайперів, які всупереч усім домовленостям контактних груп лупили по ремонтним бригадам. Двічі виходила з ладу техніка, пошкоджена кулями.
Захоплююсь мужністю та професіоналізмом усіх, хто був залучений до виконання робіт. Велика вдячність спеціалістам з облгазу, військово-цивільним співробітникам і працівникам спільного координаційного центру, а також міжнародникам з Червоного Хреста за матеріально-технічну допомогу. Ми за крок до перемоги! 3160 метрів газової труби вже прокладено, залишилось підключити мережу до ГРС".


Фото: zn.ua/
Читайте также: